Skorpió

Bár néha a derûs mosoly, meghazudtolni látszik a komoly szándékot, vagy közeledést, ma mégis lehullhat a lepel! Ne féljen attól, kedves Skorpió, hogy elpirul, vagy éppen, hogy zavarba hoz valakit, hiszen most minden úgy szép és jó, ahogy van!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma meglehetõsen megihletheti szerelme, különösen szexuális téren, amit bizony nehéz lenne véka alá rejtenie. Aki mer, az nyer alapon, ossza meg szerelme tárgyával túlfûtött vágyait, aztán lesz, ami lesz, adja át magát a jövõ eseményeinek, melyek, ki tudja hova is vezetnek...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők a legokosabb és a legszórakoztatóbb csillagjegyek! Olyat tudnak, amit a többiek nem

Vízöntő

Van, amikor a spontaneitás hoz eredményt, s van, amikor az a leghatásosabb, ha az ember, kifejezett lépéseket tesz a cél elérésére. Ma ez utóbbi dominálhat, így, ha valamit nagyon szeretne szerelmi, vagy akár szexuális téren elérni, mindenképpen tegyen meg mindent azért, hogy teljesüljön a kívánsága. Az oda vezetõ út is nagyon izgalmasnak ígérkezik!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: