Ikrek

Ma sok idõt tölthet valakivel, akivel egyre inkább kezdenek közel kerülni egymáshoz, kedves Ikrek! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy mindez igazán jó hír lehet, ám nincs ok elkapkodni semmit, most minden úgy jó, ahogy van, várja meg, míg maguktól bontakoznak ki a dolgok, ugyanakkor, ha jelenleg tartós kapcsolatban él, még azelõtt érzékeltesse az érintettel, hogy ennek nincs jövõje szerelmi téren, amíg õ, félreértve a helyzetet, túlságosan bele nem élné magát a dologba!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma egy kisebb félreértés átmeneti zavart okozhat szerelmi életében, ám ha sikerül rugalmasan és gyorsan kezelni a dolgot, olyan gyorsan oldódhat is a feszültség, mint amilyen gyorsan kialakult. A délután folyamán olyan dolgok történhetnek kapcsolatában, amik meglephetik, ugyanakkor, nagyon fog örülni is nekik! Ma bármi megtörténhet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegynek két oldala van. Ennél pontosabb jellemzést még nem olvastál

Mérleg

Ma kissé hullámozhat a hangulata szerelmi téren, kedves Mérleg, ami meglehetõsen sok veszélyt hordozhat magában, különösen, ha teret is enged pillanatnyi, percrõl-percre váltakozó érzéseinek. Amennyiben viszont, sikerül lekezelni magában megingásait, úgy estére már nagyban stabilizálódhat a helyzet, s még az is elõfordulhat, hogy a nap folyamán felgyülemlett feszültség végül egy igen erotikus és élvezetes formában kerül levezetésre szerelmével... Ez megér némi önuralmat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: