Nyilas

Ma, bármi rossz is történne szerelmi téren, könyvelje el egyszerûen annak, hogy ez most egy ilyen nap, amikor valahogy semmi sem akar úgy mûködni, mint kellene, s hamar lépjen is túl rajta, kedves Nyilas, ugyanis most, tényleg csakis errõl van szó a csillagok szerint!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, kedves Oroszlán, hogy ma valaki, puszta szeretetbõl, megpróbálhat átlépni önnel szemben egy bizonyos határt, s ezt nagyon nehezen tudhatja kezelni, mégis, érdemes valamelyest rugalmasabban állnia a dologhoz, hiszen a lényeg nem is anyjaira az, ami történik, hanem inkább az ön iránti rajongás, amely inspirálja az eseményeket. Próbáljon meg ezúttal szemet hunyni a határsértés felett!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy...

Rák

Ma a csillagok arra ösztönözhetik, hogy minél egyszerûebben lássa szerelmi életét, s csakis a lényegre koncentráljon. Ahol változást akar, ott kezdjen neki most, s vesse be kedvességét és diplomáciai érzékét, s meglátja, partnere is hamar kötélnek áll majd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: