A hagyományos horoszkóppal ellentétben a holdjegyed – ami nem a Nap, hanem a Hold születésed pillanatában történt állásából számítható ki – nem a külvilágnak mutatott személyiségedet, hanem a hangulatodatérzéseidet magyarázza. Ismerd meg a holdjegyedet, és tudj meg valami újat magadról!

 

Így esnek bűnbe a csillagjegyek

Ikrek

Fontos számodra, hogy ne csak meghallgassanak, de meg is értsenek, a munkában és a kapcsolataidban egyaránt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A feladatokban kiteljesedést és örömet keresel, és ha ezt nem találod meg, addig dolgozol tovább, amíg el nem éred.

Hajlamos lehetsz egyszerre több vasat is tűzbe tartani az élet minden területén, de csak addig, amíg ki nem találod, hogy melyik az, ami valóban kielégülést és örömet hoz neked.

Skorpió

Nem mindig könnyű veled, mert érzelmes és intuitív vagy, ugyanakkor tudod, hogy a megérzéseid nem hagynak cserben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-12-03

Tudod, ha valaki hazudik neked és azzal is tisztában vagy, ha valakinek nem őszinték az érzései.

Szereted a kihívásokat, de oda kell figyelned, hogy ezeknek valódi tétje is legyen, és ne a barátaidat üldözd el az állandó versengéssel.

Nyilas

Mindent akarsz, és most azonnal: igényled a szabadságot, de azt is, hogy szerető kapcsolatod legyen.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Fontos, hogy olyan környezetben legyél, ami állandóságot biztosít számodra, ugyanakkor enged fejlődni is téged, nem kötöz le, nem korlátol.

Félsz attól, hogy mások megítélnek, de te is hajlamos vagy ítélkezni mások fölött, és nem tehetsz róla – egyszerűen imádod, amikor igazad van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: