Bika

Fontos számodra, hogy senki ne sürgessen, és magad hozd meg a döntéseidet, ugyanakkor hajlamos lehetsz rá, hogy túl sok időt tölts el egy nem működő kapcsolatban, mielőtt belátod, hogy ideje továbblépni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A Bika ma akkor lesz képes a leginkább helytállni, ha a saját tempójában halad és nem próbálja meg mások vesszõfutás politikáját követni. Eme nap folyamán az eredményességhez nemegyszer a spontanaitását lesz kénytelen segítségül hívni, letérve a jól megszokott útról, ami, bár kissé feszélyezheti, ám mégis nagyon kifizetõdõ taktikának ígérkezik. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsa az, ha mások nem követik példáját. Az idõ majd elõbb-utóbb úgyis önt igazolja!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szereted a kényelmet és a jólétet, nem szívesen hozol áldozatokat ezen a téren, ugyanakkor a kapcsolatok valódisága és a testiség is kiemelten fontos lehet a számodra.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-29 - Ma a szíve rendkívül rugalmas lehet....

Mérleg

Fontosak számodra a kapcsolatok, és mindig keresed a másik feledet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Akár a párodról, akár egy barátról van szó, egyszerűen csak jobban szereted valaki mássalegyütt csinálni a dolgokat.

Az emberek szeretik a társaságodat és könnyen barátkoznak veled, de mivel állandó szükségét érzed annak, hogy békét és harmóniát teremts magad körül, könnyen kihasználhatnak, ha nem vigyázol, kinek a problémáit tartod a figyelmedre érdemesnek.

Bak

Akkor érzed magad biztonságban, ha körülötted minden kiszámítható és minden eseményre felkészültél, de ez néha odavezet, hogytúlgondolodtúlaggódod a dolgokat, és ahelyett, hogy előre lépnél, egy helyben toporogva várod a támadást.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A mai napon meglehetõs határozatlanság jellemzi, eme amúgy kifejezetten ön- és céltudatos jegy képviselõit. Ne gyötörje magát ezért, higgye el, mások sem tudják a jelen helyzetben nagyobb bizonyossággal eldönteni, mit is tegyenek. Ha túlzott nyomás alatt érzi magát, hát legyen ön a legbátrabb, s tegye meg az elsõ lépést! Vértezze fel magát azzal, hogy az igazak útját járja, vagy legalább is, azt teszi, amit jelen pillanatban helyesnek vél. Mindezen kívül fontos, hogy tudja, több jó út is létezik, s, ha látja már a célt, elõbb utóbb úgyis végig kell menni valamelyiken, így a túlzott hezitálásnak nincs sok értelme.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Amelyik hónapban született a férfi, olyan lesz vele az élet!

Amelyik hónapban született a férfi, olyan lesz vele az élet!

A születési hónapból megtudhatjuk, mik az erősségeik, mik a férfiak legjobb tulajdonságai. Keresd meg párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele! A születési hónap nagyon sok mindent elárul az emberről. Nem csak a horoszkóp jelle

Cikkajánló Tovább olvasom

Kapcsolataidban megbízható és a végletekig kitartó vagy, mindig lehet rád számítani és nem hagyod cserben azokat, akiket szeretsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: