Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánról tudni lehet, hogy imád randevúzni, imádja a társaságot és persze imád a középpontban lenni. Lelki társában olyan partnerre talál, aki felnéz rá, aki tiszteli őt, aki körülrajongja és imádja. Számára a szeretet érzése mindennél fontosabb. Aki fellobbantja benne az érzelmi tüzet és nem hagyja azt kihunyni, a mellett képes az Oroszlán pozitív tulajdonságait a leginkább érvényesíteni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz lélektársát olyan partnerben ismeri fel, aki hozzá hasonlóan igényes és érzékeny, intellektuális és megfontolt, maximalista és gyakorlatias. Az élete épp oly rendezett és felépített, mint az övé. Nincs könnyű helyzetben, mert elvárásainak csak kevesen képesek megfelelni. Amikor rátalál az igazira, rendkívül kitartó a szerelemben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg a zodiákus talán legérzelgősebb csillagjegye. Forró és energikus, amikor elöntik az érzelmek. Optimista természetéhez olyan társ illik, aki mellett biztonságban érezheti magát. Aki imádja, aki körberajongja, aki mellett kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Lélektársa legalább olyan vonzó és csábító, mint ő maga, szórakoztató, kedves és vidám. Akivel többé nem billeg ide-oda az érzelmi mérleg serpenyője.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió válogatós, nem felel meg neki akárki. Hosszasan figyeli a másikat, rendkívül kíváncsi annak valódi természetére. Az ő lelki társa biztosan olyas valaki lesz, aki megnyitja és elrabolja a szívét. Akiben képes megbízni, aki megérti a benne rejlő félelmeket. Aki mélyen szereti, aki újra és újra inspirálja, és megérinti érzékeny lelkét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: