Vízöntő

Egy nagyon ritka személyiség vagy, aki mindig határozott, meghatározott elképzelésed van az élettel kapcsolatban. Szerinted mindenkinek joga van azt kezdeni az életével, amit szeretne: utazgatni, nemet mondani a szabályokra, és akkor gyereket vállalni, amikor akar. Azonban néha vannak rossz napjaid, és ilyenkor derül ki, milyen sebezhető és érzékeny lelkű vagy igazából. Titkon ugyanis minden kritika, minden kemény beszólás sebet ejt a szíveden, és amikor ebből túl sok jut ki neked, képes vagy bezárkózni a szobádba, és hosszú időn át csak sírni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Létezik egy szégyenlős, félénk oldalad, amit próbálsz mások előtt rejtegetni, de ha ez mégsem sikerül, akkor nehezen oldódsz fel egy új közegben. Ekkor pedig kimondottan sebezhetőnek érzed magad, és félsz, hogy ezt más is észreveszi rajtad.Amikor pedig így van, és esetleg szóba is hozzák, hogy nem nagyon beszélsz másokkal, a szociális szorongásod mindig egy kicsit utat tör magának.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-05 - Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására....

Szűz

A legsebezhetőbb pontod az, ha be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit. Egy nagyon okos embernek tartod magad és az is vagy, éppen ezért esik annyira nehezedre, ha valamit valakitől kérdezned kell. Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged. Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: