Vízöntő

Egy nagyon ritka személyiség vagy, aki mindig határozott, meghatározott elképzelésed van az élettel kapcsolatban. Szerinted mindenkinek joga van azt kezdeni az életével, amit szeretne: utazgatni, nemet mondani a szabályokra, és akkor gyereket vállalni, amikor akar. Azonban néha vannak rossz napjaid, és ilyenkor derül ki, milyen sebezhető és érzékeny lelkű vagy igazából. Titkon ugyanis minden kritika, minden kemény beszólás sebet ejt a szíveden, és amikor ebből túl sok jut ki neked, képes vagy bezárkózni a szobádba, és hosszú időn át csak sírni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

Bak

Létezik egy szégyenlős, félénk oldalad, amit próbálsz mások előtt rejtegetni, de ha ez mégsem sikerül, akkor nehezen oldódsz fel egy új közegben. Ekkor pedig kimondottan sebezhetőnek érzed magad, és félsz, hogy ezt más is észreveszi rajtad.Amikor pedig így van, és esetleg szóba is hozzák, hogy nem nagyon beszélsz másokkal, a szociális szorongásod mindig egy kicsit utat tör magának.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetõen, igen különlegesre sikeredhet!

Hétvégi horoszkóp, 2022. február 12-13.: Ez a hétvége tele lesz meglepetésekkel!

Szűz

A legsebezhetőbb pontod az, ha be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit. Egy nagyon okos embernek tartod magad és az is vagy, éppen ezért esik annyira nehezedre, ha valamit valakitől kérdezned kell. Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged. Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: