Az asztrológusok is egyetértenek, hogy néhány csillagjegy a többiekhez képest is erősebb érzékiséggel rendelkezik, vagy legalábbis sokkal intenzívebben éli meg személyisége ezen oldalát. Ezeknek a csillagjegyeknek az életében mindenképpen kiemelt szerepet tölt be a testiség, az érzékiség, az erotika. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból mindenre fény derül

A Bika a legérzékibb csillagjegy

A Bika az élet minden területén kamatoztatja kifinomult érzékeit, legyen szó ízlelésről, szaglásról vagy a vizualitásról. Ő az öt érzékszervét a hálószobában is beveti. Szereti a romantikus együttlétek minden apró lépését kiélvezni. Nála az erotikát ideális esetben egy gyertyafényes gourmet vacsora előzi meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

A Skorpió sodródik az érzelmekkel

A Skorpiónak már a karizmája is végzetes vonzerővel bír, és persze ő az ágyban sem cáfol rá a hírnevére. Szenvedélye, lelkesedése semmihez sem fogható. Ő hagyja magát az érzelmekkel sodródni, bámulatosan képes beleélni magát a testiségbe. Ugyanakkor az intimitás iránt is erős benne az igény, ő valójában az érzékiségen keresztül mutatja meg az érzelmeit. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: