Az asztrológusok is egyetértenek, hogy néhány csillagjegy a többiekhez képest is erősebb érzékiséggel rendelkezik, vagy legalábbis sokkal intenzívebben éli meg személyisége ezen oldalát. Ezeknek a csillagjegyeknek az életében mindenképpen kiemelt szerepet tölt be a testiség, az érzékiség, az erotika. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból mindenre fény derül

A Bika a legérzékibb csillagjegy

A Bika az élet minden területén kamatoztatja kifinomult érzékeit, legyen szó ízlelésről, szaglásról vagy a vizualitásról. Ő az öt érzékszervét a hálószobában is beveti. Szereti a romantikus együttlétek minden apró lépését kiélvezni. Nála az erotikát ideális esetben egy gyertyafényes gourmet vacsora előzi meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mondd a csillagjegyed, megmondjuk, mi a kedvenc ételed!

A Skorpió sodródik az érzelmekkel

A Skorpiónak már a karizmája is végzetes vonzerővel bír, és persze ő az ágyban sem cáfol rá a hírnevére. Szenvedélye, lelkesedése semmihez sem fogható. Ő hagyja magát az érzelmekkel sodródni, bámulatosan képes beleélni magát a testiségbe. Ugyanakkor az intimitás iránt is erős benne az igény, ő valójában az érzékiségen keresztül mutatja meg az érzelmeit. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: