Egy építő jellegű, szemet felnyitó kritika mindig hasznos az ember számára, mivel segít tanulni a hibákból, ezáltal fejlődni is. Ugyanakkor vannak azok a kritikák, amelyek egyszerűen nem adnak semmit, csupán rombolnak, mivel előítéletekből táplálkoznak. 

Az asztrológusok szerint közvetlen összefüggés van az emberek születési ideje, ezáltal a horoszkópja, és kritikusságra való hajlamuk között.

Lássuk azt az 5 zodiákust, aki élen jár az ítélkezésben.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: nagy veszekedések robbanhatnak ki

1. RÁK

Abból a célból kritizál másokat, hogy önmagát megvédhesse a fájdalmaktól és bántástól. Nagyon érzékeny tud lenni időnként és ez alapul szolgál neki arra, hogy ítélkezés közben megkönnyebbülésre leljen. Mindezek ellenére nem akar gonoszkodni és gorombáskodni, csupán magának akar kedvezni.

2. SZŰZ

A legkritikusabb csillagjegy mind közül. Mondhatni pedánsan, aprólékosan, következetesen és már-már lenyűgözően művelik ezt a nem túl kedves tevékenységet. Ám nem csupán másokkal, magukkal szemben is keménykezűek. A fejükben kialakítanak egy képet, hogy hogyan kellene a dolgoknak történniük, persze a valóság nem mindig tükrözi ezt vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. BAK

Van egy alapvetően negatív attitűdjük az őket körülvevő világgal szemben és ezért ítélkeznek mások felett olyan gyakran. Ezzel egy időben a Bakok nem állhatják, ha őket éri kritika, ezért is igyekeznek állandóan jobbak lenni mindenben, mint a többiek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: