Ugye a te párod nincs köztük?

A szakértők állítják, hogy a Levegő csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy egy párkapcsolatban már az első adandó probléma alkalmával szó nélkül lelépjenek. Ismerd meg ezeket a csillagjegyeket, hogyan viselkednek abban az esetben, ha nem működik jól a párkapcsolatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik a legjobb baráti csapatot alkotják egymással

Ikrek

Nagyon fontos számára a kommunikáció, és az intellektuális kapcsolat. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog. Ha egy komoly döntést hozott a párkapcsolatában, akkor nehezen változtatja meg az álláspontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Pillanatok alatt képes szerelembe esni, de könnyen előfordul az is, hogy ugyanilyen hirtelenséggel szeret is ki valakiből. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelte, ha már nem érzi a mindent elsöprő szerelmet, akkor könnyen úrrá lesz rajta a kétségbeesés. Bizonytalansága, és határozatlansága miatt sokszor képtelen a hosszútávú kapcsolatra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: