4. Oroszlán és Skorpió

Emlékeztek még a tűz és víz hasonlatra? Na, náluk pont ez a helyzet, az oroszlán a tűz jegyek közül is az egyik legdominánsabb, míg a skorpió a víz jegyek közül szereti leginkább érvényre juttatni saját elképzeléseit. Kettejük kapcsolata épp azért, mert egyikük sem hajlandó kompromisszumot kötni és háttérbe szorítani időnként saját akaratát a másiknak, folyamatos csata lesz. A kompromisszumot teljes kudarcnak élik meg, ezt pedig egyikük sem képes elfogadni, egy kapcsoaltban azonban mindig készen kell állni rá. Jobb, ha ők ketten inkább tartják egymástól a három lépés távolságot, különben szüntelen vitatkozásból áll majd az életük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Bak és Vízöntő

Ellentétben az ikrekkel és a szűzzel, akik teljes ellentétei egymásnak, ez a két csillagjegy meglehetősen hasonló, de épp ez a probléma. A bakok és vízöntők is az extrémebb személyiségtípusok közé tartoznak, együtt pedig csak felerősítik egymás negatív tulajdonságait, mint a drámaiság, a túlaggódás vagy a munkamánia. Nem árt egy kicsit eltérő személyiségtípusú partnert keresniük, az ugyanis segíthet egyensúlyra találni az életben, ami kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot is eredményez. A bakok számára például a rákok lehetnek ideális választások, míg a vízöntők az oroszlánok oldalán találhatják meg a boldogságot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint, amiről talán nem is tudsz

6. Mérleg és Halak

Legjobb barátnak nagyszerűek egymás számára, de a párkapcsolatot nem nekik találták ki. A halak túlságosan álmodozó, míg a mérleg megpróbál megfelelni partnere elé állított elvásárainak, így együtt nagyon aranyos, de a valóságtól teljesen elrugaszkodott párt alkotnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: