Valaki észre sem veszi, valaki retteg tőle – de egy biztos, ha megtudjuk, hogy péntek 13 van, mindenképpen gyanakvóbban vágunk neki a napnak. Nézd meg mit ígérnek a csillagok és mire figyelmeztetnek ezen a napon!

Kos

03.21 – 04.20

Komoly gondokkal kell megküzdenie a mai napon, pedig jobban szerette volna, ha már felkészülhetne a hétvégére. Ne bosszankodjon, hisz az nem megoldás, inkább arra törekedjen, mielőbb letudja a kötelezettségeit. Ha összpontosít, még marad ideje arra is, hogy a családjával tölthessen pár önfeledt órát. A közösen szerzett élmények jelentik ugyanis a valódi kikapcsolódást, azt a színfoltot, ami átlendítheti a mélyponton.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon hiányzik Önből a megértés és a kedvesség. Nyers stílusával azonban megbánthatja azokat, akikkel a mai napon kapcsolatba kerül. Ők azok, akik igazán közel állnak Önhöz, ezért jobb lenne, ha kerülné inkább őket. Olyan programokat tervezzen, amiken szerettei nélkül is megjelenhet, nagyobb társaságban lehet. Új emberekkel ismerkedhet meg, azonban éppen a modorának köszönhetően nem bízhat abban, hogy ezek tartósak lesznek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed lebuktat: ezek a jelei, hogy a párod arra készül, hogy elhagyjon téged!

Ikrek

05.22 – 06.21

Hajlamos lehet arra, hogy elnyomja a környezetében élők igényeit és csak a saját érdekeit juttassa érvényre. Teszi ezt olyan erőszakosan, hogy észre sem veszi, milyen károkat okoz ez a kapcsolataiban. Mélyen megbántja azokat, akik nem értenek Önnel egyet és nem hajlandóak követni. Legyen belátóbb, vonuljon inkább a háttérbe, ha valamit pedig szeretne elérni, akkor fogadja el, hogy egyedül kell megküzdenie az akadályokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 – 07.22

Jobban jár mindenki, ha messzire elkerüli Önt a mai napon. Elmerülve a gondolataiban ugyanis képtelen másra is figyelemmel lenni, csak a saját problémáival foglalkozik. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, de az már igen, hogy az okokat csak másban keresi, saját magában nem. Mindenkit hibáztat, aki az útjába kerül, pedig első lépésként a fejében kellene rendet rakni, máris sokkal szebbnek látná a világot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: