Valaki észre sem veszi, valaki retteg tőle – de egy biztos, ha megtudjuk, hogy péntek 13 van, mindenképpen gyanakvóbban vágunk neki a napnak. Nézd meg mit ígérnek a csillagok és mire figyelmeztetnek ezen a napon!

Kos

03.21 – 04.20

Komoly gondokkal kell megküzdenie a mai napon, pedig jobban szerette volna, ha már felkészülhetne a hétvégére. Ne bosszankodjon, hisz az nem megoldás, inkább arra törekedjen, mielőbb letudja a kötelezettségeit. Ha összpontosít, még marad ideje arra is, hogy a családjával tölthessen pár önfeledt órát. A közösen szerzett élmények jelentik ugyanis a valódi kikapcsolódást, azt a színfoltot, ami átlendítheti a mélyponton.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon hiányzik Önből a megértés és a kedvesség. Nyers stílusával azonban megbánthatja azokat, akikkel a mai napon kapcsolatba kerül. Ők azok, akik igazán közel állnak Önhöz, ezért jobb lenne, ha kerülné inkább őket. Olyan programokat tervezzen, amiken szerettei nélkül is megjelenhet, nagyobb társaságban lehet. Új emberekkel ismerkedhet meg, azonban éppen a modorának köszönhetően nem bízhat abban, hogy ezek tartósak lesznek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy....

Ikrek

05.22 – 06.21

Hajlamos lehet arra, hogy elnyomja a környezetében élők igényeit és csak a saját érdekeit juttassa érvényre. Teszi ezt olyan erőszakosan, hogy észre sem veszi, milyen károkat okoz ez a kapcsolataiban. Mélyen megbántja azokat, akik nem értenek Önnel egyet és nem hajlandóak követni. Legyen belátóbb, vonuljon inkább a háttérbe, ha valamit pedig szeretne elérni, akkor fogadja el, hogy egyedül kell megküzdenie az akadályokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 – 07.22

Jobban jár mindenki, ha messzire elkerüli Önt a mai napon. Elmerülve a gondolataiban ugyanis képtelen másra is figyelemmel lenni, csak a saját problémáival foglalkozik. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, de az már igen, hogy az okokat csak másban keresi, saját magában nem. Mindenkit hibáztat, aki az útjába kerül, pedig első lépésként a fejében kellene rendet rakni, máris sokkal szebbnek látná a világot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: