Oroszlán


Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.
A szellemi-és a testi erőnlét szorosan összefügg egymással. Pihenjen eleget és a gyakorlatok is jobban fognak menni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz


A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén.
Menjen el kirándulni a természetbe. Ha az időjárás nem kedvező hozzá, akkor tervezze meg a nyaralását.
Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-02-12

Mérleg


Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén.
Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék.
Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal. Menjen el vásárolni.
Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió


Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát.
Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.
Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.
Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: