Nyilas


Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak.
Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.
A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elõtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik õket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látókörébõl fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, elõítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak


Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.
Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a pasi horoszkópja? Ezt kell tenned, hogy beléd szeressen!

Vízöntő


Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét.
Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak


Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus.
Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.
Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal.
Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: