Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Legyen lélekben nagyon erős, ha szakítás elé néz. Ne legyen szomorú, inkább tekintsen előre, és bízzon a jövőjében.
Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.
Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg nem lesz megfelelő hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel jusson dűlőre különféle dolgok tekintetében. Ne hagyja provokálni hagyni magát, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket.
Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!
Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.
A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

 

Napi Karmahoroszkóp július 2. – A hónap második napja nagy dolgokat tartogat neked!

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Vízöntõ, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól.
Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat.
Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.
A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.
A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: