Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.
A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Keddi Horoszkóp 2021-07-06

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is.
Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.

 

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.
A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan.
Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára.
Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz, például a legjobb barátjával. Észre fogja venni, hogy amint megosztotta egy olyan emberrel a gondjait akiben megbízhat és segítséget nyújthat önnek, akkor egyből megkönnyebbül majd.
A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is.
Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal.
Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: