Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meglehet, hogy mostanság úgy érzi nem értékelik kellőképpen, és a támogató szavak, segítség is hiányzik az életéből. Irányítsa a figyelmét önmagára, legyen tisztában az értékeivel, azzal, hogy igenis erős és meg fogja látni, hogy az élet igazolja majd önt.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén.
Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

Így viselkednek a megcsalás után a csillagjegyek

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
A csillagok nagyon erős pozitív hatás gyakorolnak önre ebben a periódusban, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulata. Ennek köszönhetően könnyen boldogul a kisebb problémákkal és újra élvezheti a harmónia beköszöntét a párkapcsolatában.
Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni.
Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

 

Pénteki Horoszkóp - Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki...

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára.
Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa önt. A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is.
Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.
A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.
Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: