Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-15 - A mai napon csak úgy tombolhat önben a szerelem kiszemeltje, kedvese iránt....

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.
Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből.
Ön mostanság eléggé hangulatember. Fontolja meg, hogy talán érdemes lenne egy kis rendszerességet csempészni az életébe.

 

Vasárnapi Horoszkóp 2021-05-23

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később.
Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet.
Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is.
A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.
Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: