Mérleg

Péntek
2020-01-24

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Péntek
2020-01-24

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert.
Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a dolgokat soha ne fogadd el a családod és a barátaid részéről a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: