Bak

Negatív tulajdonságaid: Gyakorlatilag sosem tudsz lazítani, annyira fegyelmezett és saját magaddal is szigorú ember vagy.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szinte mindenkiben a negatív dolgokat látod meg először, gyanakvó vagy és arra vársz, mások mikor döfnek hátba. Hajlamos vagy a munkamániára, a pesszimista hozzáállásra, és hogy problémát találj ott is, ahol nincs.

5 vicces, de elképesztően igaz jellemzés minden csillagjegy számára!

Pozitív tulajdonságaid: Mindig körültekintően és megfontoltan döntesz, kitartóan haladsz a céljaid felé és nagyon produktívan élsz.

Gyakorlatias ember vagy, akihez ugyan nagyon nehéz közel kerülni, de akinek ez sikerül, az megismerheti a melegszívű énedet.

Vízöntő

Negatív tulajdonságaid: Képtelen vagy a szabályokhoz alkalmazkodni, minden téren gyűlölöd a kötöttségeket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előre megjósolhatatlan, hogyan fogsz bizonyos dolgokra reagálni, vagy éppen miként fogsz dönteni, ezért nagyon nehéz veled együtt élni, vagy akárcsak dolgozni.

Pozitív tulajdonságaid: Benned egy emberközpontú, becsületes, kifejezetten lojális felfogású személyiség lakozik.

Tiszteletre méltó a környezettudatosságod, a tenni akarásod. Igazán eredeti, barátságos és egyedi ember vagy.

Halak

Negatív tulajdonságaid: Az érzelmesség csak egy bizonyos szintig jó dolog, te azonban a legtöbbször képtelen vagy nekik határt szabni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A legálmodozóbb jegy a tiéd, képtelen vagy két lábbal a földön állni és reálisan dönteni, vagy akár csak ennek megfelelően átlátni egy élethelyzetet. Határozatlan a személyiséged, másoktól várod a megoldásokat.

Pozitív tulajdonságaid: Jószívű, barátságos, kedves és nyitott vagy, szívesen segítesz másokon. A képzeleted, fantáziavilágod kifejezetten gazdag.

E tulajdonságaidat valamilyen kreatív, művészi munkakörben tudod nagyon jól kamatoztatni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: