Szűz

A Szűz nem akar rosszat, azonban olyan görcsös személyiség, aki minden apróságon képes sokáig rágódni. Nem áll tőle távol a passzív-agresszív viselkedés és nem az a típus, aki eléd áll és beolvas, hanem inkább a hátad mögött tesz neked keresztbe. Epés megjegyzésekkel is előszeretettel operál, ha valakit meg akar bántani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Kossal elég csak egy rövid időt eltöltened ahhoz, hogy megismerd forrófejű, temperamentumos természetét. Ő sosem a hátad mögött fog áskálódni, hanem mindig odaáll és kőkeményen tudtodra adja, ha valami nem tetszik neki. Ő azt vallja, nem undok, csak őszinte és ugyan elsőre kicsit erőszakosnak tűnhet, valójában kedves szíve van. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: