Oroszlán

Egy Skorpió személy mellett mindig elnyomva érezheted magad, a Vízöntő pedig túlságosan független és makacs számodra. Ezzel a két jeggyel ne akarj kapcsolatot alakítani, mert számos nehézséggel kell szembesülnöd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Halakkal nagy ellentétek alakulhatnak ki köztetek. A Szűz a tettek embere, a Halak pedig inkább megmarad az álmodozás szintjén. Ha képesek vagytok elfogadni egymást, akkor akár működhet is ez a párosítás, ha nem akkor egész életetekben csak veszekedni fogtok.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg

Mérleg

A Rák túl sok szabályt állít fel számodra, és te nem bírod a kötöttségeket. A Kos vakmerősége, és kockázatvállalása pedig egyenesen megijeszt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Kezdetben jól működnek a dolgok egy Bika csillagjegyű személlyel, de, amikor elmúlik a rózsaszín köd egymás idegeire mentek a határozottságotokkal. Inkább válassz egy kevésbé extrovertált személyt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: