Szeretnéd tudni, mit tartogat a jövő év a szerelmi életedben? Olvass tovább, és az is kiderül, mikor várhatod a sorsfordító hónapodat.

Az új év új lehetőségeket rejt a szerelem terén is, akár egyedülállóként, akár a pároddal köszöntöd. Az új év kezdete mindig alkalom az önvizsgálatra, így arra is fény derülhet, hogy min kell változtatnod, ha társat keresel, vagy ha a párkapcsolatodban szeretnél egyről kettőre jutni. A csillagok állása szerint íme a 2022-es év szerelmi jóslata, figyelj, melyik hónapban várhatsz nagyobb változást!

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább magukba zárkózni

Kos (március 21. – április 19.)

Jövőre fontos döntést kell meghoznod, ami a szerelmi életedet érinti. Nagyon vonzó számodra a függetlenség, de nem vagy benne biztos, hogy egy kapcsolatban megtalálod. Ugyanakkor vágysz a biztonságra is, és szeretnéd megteremteni az alapokat egy lehetséges családalapításhoz. Döntened kell, hogy mi fontosabb: a szabadságod, vagy megtalálni a párodat? Mindkét esetben áldozatot kell hoznod, te tudod, melyik éri meg.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20. – május 20.)

Végre olyan felszabadult vagy, annyira közel kerültél önmagadhoz, mint még soha. Ez megnyitja a szívedet, és valaki máshoz is igazán közel kerülhetsz! Már januárban új lehetőséget sodor eléd az élet, érdemes már most elmélkedned, hogyan állsz az elköteleződéshez.
Ha párkapcsolatban élsz, ez az év fontos fordulópontot hoz számotokra. Tisztázni fogjátok, merre haladtok, és ki, miből vállal részt a közös célokból és életetekből.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: április és november.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 21.)

A megújulás lesz a jelszó számodra, akár önmagadról, akár egy új szerelem beköszöntét illetően, akár a párkapcsolatodról legyen szó. Meglepő lesz számodra, hogy milyen személyiségű embereket találsz vonzónak.
A párkapcsolatodban titkokra derül fény, amik teljesen új irányba terelik az életedet. Legyél nyitottabb, spontánabb, és ne hagyd elveszni a szenvedélyt.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: március és június.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 22. – július 22.)

A te jelszavad a következő évre a szabadság lesz. Ha egyedülálló vagy, meg kell tanulnod, hogy ne keresd görcsösen a szerelmet. Találd meg önmagadban a szabadságot, boldogságot, és ekkor lép be az életedbe az, aki mellett önmagad lehetsz.
Párkapcsolatban pedig a párodnak adj nagyobb teret, és tapasztald meg te is, hogy milyen érzés függetlenebbnek lenni, felfrissíteni a kapcsolatot.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. január 29-30.: legnagyobb félelmeikkel kell szembenéznie a csillagjegyeknek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: