Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Túl sok terhet vett mostanság a vállaira és ha most nem is csökkentheti a munkatempót, akkor is legalább szánjon egy kevés időt a lazításra, vegyen egy mély lélegzetet is eressze ki a fáradt gőzt.
Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.

 

Szombati Horoszkóp 2024-05-04

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is.
A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára.
Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania.
Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: