Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma egy kicsit fásultnak tûnhet, kedves Kos. Lehet, hogy nagy energiákat ölt valamibe, ami fontos volt önnek, de a dolgok nem várakozásainak megfelelõen alakulnak. Ne csüggedjen, és semmiképpen se adja fel álmait egy kis visszaesés miatt. Legyen kitartó és meglátja, a siker sem marad el sokáig.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.
Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.
Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.
Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

Szerdai Horoszkóp 2023-11-01

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.
Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

 

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem tudja megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akarja azt azonnal megoldani. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérjen tanácsot a barátaitól.
Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.
Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani.
Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: