Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát.
Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.
Vegye a saját kezébe a karrierjét. A szerencse nem fog magától az ölébe hullani, de sokat tehet azért, hogy kedvező fordulat következzen be az életében.
Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-02

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára.
Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.
A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is.
Holnapi horoszkóp >>

 

Szerdai Horoszkóp 2020-12-02

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Követni a trendeket, "átlagosnak" lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!
Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira.
Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit.
Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.
Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék.
Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: