Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket.
A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Előreláthatólag eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi majd, hogy mindenki ön ellen van. De ne essen kétségbe, hamarosan jóra fordul minden.

Ez a 3 csillagjegy sosem bocsát meg

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.
Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük.
Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.
Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-19

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát. Töltsön egy egy kellemes esetét a barátai, vagy a párja társaságában, így megszabadulhat majd a felesleges stressztől. Gondoljon mindig a problémák okára és ha megtalálta, akkor szabaduljon meg tőle olyan hamar, amint csak lehetséges!
Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.
Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.
Holnapi horoszkóp >>

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.
Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén.
Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.
Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: