Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit.
Önnek most lelki egyensúlyra van leginkább szüksége, törekedjen a harmóniára.

Heti szerelmi horoszkóp (február 10 - 16.) - Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban!

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.
Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

 

Pénteki Horoszkóp 2023-04-21

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.
Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.
Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.
A monoton munka miatt nagyon elálmosodik, mielőtt folytatná tartson egy kis szünetet.
Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: