Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Ahhoz, hogy elkerülhesse a felesleges félreértéseket, mindent nyugodt körülmények között kell elmagyaráznia nekik addig, amíg még lehetőség van valaminek a megváltoztatására.
Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.
Ne fogjon bele semmi bonyolult dologba ezen az estén. Fordítsa inkább a figyelmét a kisebb feladatok elvégzésére és a pihenésre.
Holnapi horoszkóp >>

Keddi Horoszkóp 2024-03-05

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.
Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

 

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni.
Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.
Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának.
Ne csodálkozzon, hogy ennyire jól érzi magát, hiszen az új életmódja jótékony hatással van a szervezetére.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.
Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.
Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: