Mérleg

Szerda
2020-03-11

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.
Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szerda
2020-03-11

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.
Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-02 - Lehet, hogy most nagyon mélyre kell ásni

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: