Ikrek

Szerda
2020-05-13

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.
Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Szerda
2020-05-13

Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: