A Skorpió a Vízöntővel

A kreatív és különcségre törekvő Vízöntő mellett sosem unalmas az élet, ami kifejezetten jó hír a Skorpió számára. A tétlenkedést ő sem szereti, így igazán mozgalmas kapcsolatra számíthatnak. Egészen addig, amíg a Vízöntő fejéből nem pattannak ki olyan hajmeresztő ötletek, amikkel a Skorpió nem tud mit kezdeni… A Skorpió féltékenysége és birtoklási vágya fullasztó lehet a Vízöntő számára, így a románcuk inkább emlékezetes, mintsem tartós. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió a Halakkal

Igazán remek párost alkothat a Skorpió és Halak, egészen biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány közöttük. Igaz, a Halaknak kicsit több idő kell a kibontakozásra, a Skorpió azonban már az első pillanattól megsejti, hogy érdemes várnia. Nagyon jól kiegészítik egymást, tartós és építő kapcsolatra számíthatnak. A Skorpió a testi örömök szakértője, míg a Halak az érzelmek felelőse ebben a párkapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: