Rád talál az igazi, vagy újabb forró flörtök teszik izgalmassá a nyár végét? Vajon már az igazi mellett töltöd a karácsonyt, vagy egy szakítás miatt fogsz éppen keseregni? Ha szingli vagy, és kíváncsi vagy, hogyan alakul még idén a szerelmi életed, olvasd el, mit jósolnak a csillagok!

Kos

A nyár vége forró flörtöket tartogat, és bár lehet, hogy ezek között lesz olyan, amiből te többet is szeretnél, az igazi, komolyabb fordulatra a tél beköszöntéig várni kell.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Általában szeret nagyokat beszélgetni, de ma legszívesebben a telefont sem venné fel. Valahogy úgy érezheti magát kedves Kos, mint akit elhagyott az energiája. Talán segít, ha délután sétál egyet, esetleg megnéz egy vidám filmet, ami egy kicsit feltöltheti vidámsággal és életkedvvel.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-21 - Ma könnyen egy választás elé kerülhet...

Ekkor azonban már jó esélyeid lesznek arra, hogy valaki olyannal találkozz, aki hosszabb időre is leköti a figyelmedet és nyitott egy tartós kapcsolatra, így könnyen megeshet, hogy a karácsonyt már nem szingliként töltöd.

Bika

Hiába szeretnél továbblépni, vannak dolgok a múltadban, amiket előbb le kell zárnod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha még nem állsz készen a változásra, akkor minden próbálkozásodra ez fogja rányomni a bélyegét, és az is lehet, hogy egy fontos lehetőséget szalasztasz el.

Tölts egy kis időt önvizsgálattal és a lelki dolgaid rendezésével, mert ősszel érkezik valaki az életedbe, akit nyitott szívvel és egy új kapcsolatra készen akarsz majd fogadni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-19 - Ma rendkívül vágyakozhat szerelme után, ami...

Ikrek

Az év második felében két tűz közé kerülsz, mert találkozol valakivel, akivel hosszabb távon is el tudod képzelni a közös életeteket, ugyanakkor még élvezed a kalandozást és nem szeretnél megállapodni, lekötni magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vigyázz, mert ha nem hozol időben döntést, nem csak a két szék közül a pad alá esel, de még az is lehet, hogy megbántasz valakit, akit pedig nagyon nem akartál.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: