Az életben mindennek van fehér és fekete oldala is, pont úgy, ahogyan fény és árnyék is együttesen létezik. Nos, a következő kategorizálás pontosan erre az ellentétre épít. A könnyebbség kedvéért a következő 4 elemet az árnyékelemeknek fogjuk nevezni, de lássuk is konkrétan miről is van szó.

Sötétség – Bika, Szűz, Bak

Az alapértelmezés szerint ezek a csillagjegyek mind a Föld jegyébe tartoznak, így ennek értelmében az árnyékelemük nem más lenne, mint a „sötétség”.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők sosem változnak! Bármilyen jó soruk van, sosem tudnak megbízni benned! 6 csillagjegy, amellyel jobb, ha vigyázol...

A sötétség szimbolikus tartalma pedig olyan személyiségekre enged következtetni, akik nehezen képesek megbízni másokban, inkább elzárkóznak és a maguk erejéből próbálják megoldani a problémákat. Ezek az emberek nagyon ragaszkodóak és nehezen képesek az elengedésre.

Üresség – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezek a levegő elemű csillagjegyek az árnyékelemek értelmezésében az „ürességhez” sorolhatóak be. Ezek az emberek legbelül sokkal üresebbnek érzik magukat az átlagnál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Állandóan keresnek és kutatnak valami után, amiről pontosan még ők sem tudják megállapítani, hogy az micsoda. Talán a sikerre, jobb életre vágynak ennyire? Akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak meg kell tanulniuk jobban értékelni a jelen pillanatait.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: