Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.
Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg nem lesz megfelelő hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel jusson dűlőre különféle dolgok tekintetében. Ne hagyja provokálni hagyni magát, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele.
Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

 

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a karrierépítése és a magánélete terén is. Minden téren pozitív fejlemények várhatók ebben a periódusban, amelyeket nem csak önre, hanem a környezetére is kihatnak.
Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.
Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerob gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén.
Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: