Nyilas

Szombat
2020-06-27

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szombat
2020-06-27

Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar.
A "kreativitás" szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: