A csillagjegyek általános jellemzéseiben sokszor olyan tulajdonságokat is felfedezhetünk, melyeket mintha nagyító alá tettek volna.

Igaznak, ugyan lehet hogy igazak, azonban mindemellett eltörpülnek azok a lényeges dolgok, melyek valójában bemutatják egy jegy szülöttének személyiségét. Megvizsgáljuk most ebből a szempontból a horoszkópokat, hogy rájöjjünk, mi az, amit elhihetünk és mi az, amit nem!

Kos

Kontra: a fenti állításokat természetesen nem lehet teljes egészében kitörölni a jellemrajzukból, azonban mindez mellé érdemes kihangsúlyozni azt is, hogy a kialakult tulajdonságok kezelésére kellő bölcsességgel is rendelkeznek. Éppúgy képes szelíd galambként, mint megbokrosodott vadállatként viselkedni, mindez szituáció és személyfüggő. Tény, hogy ereje és kitartása magas fokú, így minden élethelyzetben feltalálja magát.Pro: hirtelenek, forró fejűek, könnyen lesznek dühösek, türelmetlenek és tehetetlenek: talán ezek az ok a tulajdonságok, melyekkel leginkább jellemezni szokták a Kos jegy szülötteit. Mindezek mellé természetesen társul, hogy bélyegként homlokukra ragasztják a meggondolatlanság címkéjét is és a kialakult képen már a kalandvágy és a rettenthetetlenség jelzői sem segítenek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-08

Bika

Kontra: a Bikák képesek értékelni az élet ajándékait, de érzelmeik és lelki világuk éppolyan domináns, mint az anyagi javakhoz való ragaszkodásuk. Alkalmazkodóképességük rugalmasan szövi át kapcsolataikat, ösztönösen érzik az igazságot. Ha megtanulnak bízni az életben és józanul tudnak ítélni, életük többnyire nehézségektől mentes lehet.Pro: a Bikákról kialakult „lassú víz, partot mos” kép nem minden esetben állja meg a helyét. Makacs személyiségjegyeik jóval kisebb mértékben dominálnak, mint amennyire elterjedt róluk. Természetesen szeretik magukat körbevenni a luxussal és vonzza őket az átlag feletti életszínvonal elérése, azonban az koránt sem igaz, hogy ne látnák meg az apróbb örömforrásokat is az életben és mindig nagyobb szeletet szeretnének vágni az élet tortájából.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Kontra: aktív érdeklődők, szeretik az információcserén alapuló társalgásokat. Kettőségükről kialakult vélemény talán annak köszönhető, hogy mindig az érem mindkét oldalát szeretik látni. Nem igaz egyöntetűen rájuk, hogy mindegyik Ikrek szeret a társaság középpontjában lenni, vagy hogy jó meggyőzőképességgel rendelkezik, ezeket a dolgokat sok horoszkóp jelentősen eltúlozza.Pro: a legtöbbet hangoztatott dolog az iker jegyben szülöttekkel kapcsolatban, hogy rendkívül ellentmondásos emberek, akik a jegyhez méltón kettősséget hordoznak magukban. Beszédesek, közlékenyek és jól meg tudják győzni igazukról az embereket. Sokszor felesleges információk halmazát gyűjtik magukba és feleslegesen kérdeznek. Hangulatingadozásra hajlamosak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kontra: a rendkívüli érzékenységség és puhányság, amivel leggyakrabban illetik őket, csak részben igaz. Valójában igen kemény páncéllal vonják be magukat és ha kell apró dolgok is felháborítják a jegy szülötteit. Haragjukat le tudják tenni, ám ha mély sérelem éri őket, akkor tartogatják, de csakis addig, míg egyszer ki nem bukik belőlük, márpedig ez be szokott következni. Ilyenkor egy súlytól megszabadulva állnak tovább. Határozottak és ha kell kemények, főleg ha a kellő önbizalommal rendelkeznek, melynek gyakran hiányában vannak.Pro: a légynek sem tudnak ártani, borzalmasan szenzitív, hiszékeny emberek, másokért élnek és feladják saját magukat – tartják róluk azok az elemzések, melyek csak a felszínt kapirgálják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: