Oroszlán

Az ölelés, valószínűleg az egyik legszenvedélyesebb formája a szeretet kimutatásának, legalábbis az Oroszlán számára, mert biztonságban, és az általa szeretett személyhez közel érzi jól magát. Úgy érzi, hogy minden bánata elmúlt, és ez az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Sok nő aggódik a következő kérdés miatt: „Hogyan lehet megtartani egy férfit?” De az Oroszlán nők tudják, hogy ha igazán boldogok akarnak lenni, akkor ne éljenek olyan férfival, akit meg kell tartani. Csodálatos, hogy mennyire kevés idő kell az Oroszlánoknak eljutni a „Mennyire aggódok és izgulok miatta” szakasztól az „Ó, menj csak bátran!” szakaszba. Egyeseknek az Oroszlánok a nap, mások számára viszont a napszúrás! És valakinél egyáltalán nem ragyog semmi… Az Oroszlán soha nincs egyedül. Egyszer a múzsa csókolja homlokon őket, másszor az éhség keríti hatalmába őket, aztán a lustaság lesz úrra rajtuk, vagy éppen a baj találja meg őket! Az Oroszlánok erős jelleme abból a téglából épül, amelyet reá dobáltak. Az Oroszlánok azt szeretnék, ha Isten gondoskodó angyalt adna nekik, nem szárnyakkal, hanem bunkósbottal. Tehát a megfelelő pillanatban – paff! – és az Oroszlán azonnal rájönne a hibájára, és másképp tenné meg azt, amit tervezett. Mielőtt valaki azonban egy Oroszlánnal játszana, jobb, ha megnézi, hogy az Oroszlán játszik-e vele. Az Oroszlánok gyűlölik a hízelgő, lusta és a hátuk mögött pletykáló embereket. Nem tetszik valami? Mondjad el az Oroszlánnak a szemébe. Amit mögötte mondtak, az ott fog maradni ahol van, azzal, aki mondta. Az Oroszlánok nem akarják, hogy az élet olyan csíkos legyen, mint egy zebra; ők olyan fényeset akarnak, mint egy papagáj!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz nem a súly és a magasság aránya, hanem az intelligencia, az ízlés és az önbizalom aránya. A Szűz gyorsan belefárad az erős nő szerepébe, belefárad a „megértésbe”, a „kapcsolatba lépésbe” és a „megbocsátásba”. A Szüzek néha csak azért utálják magukat, hogy közelebb kerüljenek valakihez. Amikor Szűz valamit kérdez, jobb az igazságot mondani, mert ő valószínűleg már tudja a választ. A Szűz bölcsessége a ravaszsággal kombinálva olyan hatást fejt ki, amelyet egyetlen felsőoktatási intézményben se lehet megtanulni. Azt meg egyenesen csodaszámba kell venni, aki Szűz létére egy második esélyt is ad neked. Ez azt jelenti, hogy szeretetük annyira erős, hogy a szívüknek van ereje egy új kísérletet tenni. A Szűz soha nem aggódik sorsának sok nehézsége miatt. Ezeket a Szűz, mint minden mást is az életében, az előrelépésre használja. A Szűz elleni érvelés legjobb „fegyvere”, ha az ember „halottnak tetteti” magát. Az intelligens és aprólékos Szűz súlyos hatást gyakorolhat azokra, akiknek joga van a felelősségteljes döntések meghozatalához. És a Szüzek sikeresen ki is használják ezt az adottságukat. A kapcsolatuk fenntartása érdekében azonban a Szüzeknek figyelniük kell arra, hogy a veleszületett makacsságukat korlátozzák.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2020-10-21

Mérleg

Minden Mérlegnek két élete van: az egyiket mindenki látja, aki vele él, a másik életét azonban a Mérleg egyedül éli. A Mérleg szeretné legalább néha megnyomni a „nem gondolkodom” gombot, és csak élvezni az életet. Amit a Mérleg mond, és amit érez, gyakran különböző dolgok. A Mérlegnek meg kell tanulnia, hogy ne takargassa, rejtse magába a problémáit, hanem válasszon egy megoldást, és azonnal kövesse azt. A Mérlegnek őszinte és gyönyörű érzésekre van szüksége, mert a Mérlegnek még mindig a romantika a fontos. Nekik tényleg szükséges, hogy minden szép legyen. A Mérlegek elképesztő emberek: bárkiben megtalálhatnak valami jót. A Mérlegnek, jobban mint bárki másnak, abszolút bizalomra van szüksége, hogy szeressen. A magabiztosság, amelyet többször is a tettek erősítettek meg. A világon nincs szomorúbb történet, mint a Mérleg-baglyokról szóló történet, akiknek a sors akarata szerint úgy kell élniük, mint a pacsirtáknak. A Mérlegek nagyon ritkán megpróbálják letépni más emberek maszkjait, hiszen maguk is nagyon jól tudják, hogy ezek gyakran nem maszkok, hanem szájkosarak… A Mérlegeknek időről időre meg kell próbálniuk felülbírálni az emberekkel fennálló kapcsolataikat ezeknek az embereknek a szemszögéből: csak egy pillanatra beleképzelni magukat a másik személy helyzetébe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók olyan emberek, akiknek feltétlenül meg kell találniuk az egyensúlyt a nyugalom és az energia között. A Skorpiók problémáinak körülbelül 98%-a megoldódna, ha megnyugodnának, és nem próbálnának túl mélyen gondolkodni ezekről a nehézségekről. Karakterük ereje miatt a Skorpiók azoknak tartoznak, akik nehéz időkben  is mellettük álltak, ahelyett, hogy kinézték volna őket. Mindegyik Skorpióban két ember él: az egyik egy nyugodt és csendes, a másik akkor jelenik meg, amikor az elsőt megsértik, megbántják. És ez utóbbi a legrosszabbat jelenti az elkövetők számára! A Skorpiók tehetnek úgy, mintha nem vették volna észre, hogy valaki a lelkükbe gázolt, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtették volna: a Skorpiók haragtartása páratlan. A Skorpió szereti az embereket, akik egyszerűen kommunikálnak, ötletesek, őszinték és nem rejtik el az érzéseiket. A Skorpiókkal kapcsolatban nincs értelme kitalálni mindenféle fantasztikus elméleteket, amelyek megmagyarázzák a furcsa viselkedését. Ehelyett jobb egy egyenes és határozott kérdést szegezni nekik. A Skorpiók ritkán mutatnak azonnal agressziót, először figyelmeztetnek, utalnak, jeleket adnak. De ne várjuk meg, amíg elfogy a türelme! Úgy tűnik, hogy a Skorpiók szeretik a nehéz élethelyzeteket, mert a természetükből kifolyólag mindig valaki megmentésére törekszenek, vagy hogy kiszabaduljanak a nehéz helyzetből, és általában életüket szürkéből fényesre és színesre változtassák, érzelmekkel és tele dinamikával. A Skorpiókról elmondhatjuk, hogy ők is „fekete macskák”: ha átmennek előttünk az úton, akkor  az semmi jót nem jelent…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: