Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.
Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.
Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket!

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

 

Keddi Horoszkóp 2020-09-15

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest.
Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje.
Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.
Holnapi horoszkóp >>

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: