Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére.
Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Pénteki Horoszkóp 2024-02-23

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel!
Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről.
Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-30

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne csak beszéljen arról, amit el akar érni, hanem lépjen a tettek mezejére. Néhány barátja meglehet, hogy azt gondolja önről, hogy nem képes elérni a célja, ezért hát bizonyítsa be nekik, hogy tévednek!
Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát.
Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.
Holnapi horoszkóp >>

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia.
Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: