Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül.
Rendkívül vonzó lesz a másik nem képviselői számára. Ne habozzon, tegye meg ön az első lépést.
Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.
Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan "mindentudónak" mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket.
Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

 

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 03. - Bár a telihold csak vasárnap reggel lesz, de már szombaton érezteti a...

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.
Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje.
Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: