Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-07

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.
Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.
Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: