Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.
Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-04-09

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.
Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerob gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

 

3 csillagjegy, akiknek különleges küldetésük van a földön. Te is közéjük tartozol?

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban.
A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek.
Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.
Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig emlékezzen a prioritásaira. Ne féljen leírni a céljait és alkalmanként rendbe szedni a gondolatait. Számos csapdát elkerülhet így, és sokkal jobb teljesítményre lesz képes a munkájában. Legyen pozitív!
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében.
A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: