Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.
Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.
Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.
Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Csillagjegyed elárulja mi okozza a legtöbb bosszúságot az életedben

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg nem lesz megfelelő hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel jusson dűlőre különféle dolgok tekintetében. Ne hagyja provokálni hagyni magát, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket.
Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.
Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.
Önnek most lelki egyensúlyra van leginkább szüksége, törekedjen a harmóniára.

 

Keddi Horoszkóp 2020-10-20

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Nehéz döntés elé néz majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is. A csillagok állása szerint dönthet úgy is, akár, hogy vállalja a kockázatot, de kitarthat az eredeti elképzelése mellett is, mivel abból sem lesz problémája a későbbiek során.
Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Még olyankor is fontos mindent előre megtervezni, ha esély nyílik a változtatásra. Jegyezze fel az elért eredményeit és a hibáit is, így sokkal könnyebben tud tanulni belőlük, és jobb döntéseket tud hozni a jövőben. Ne tűzzön ki olyan célokat maga elé, amiket jelenleg nem képes elérni. Haladjon kisebb lépésekben.
Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére..
Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.
Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: