Mérleg

Hétfő
2020-06-15

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hétfő
2020-06-15

Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Hétfő
2020-06-15

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: