Oroszlán

Az Oroszlánok többnyire imádnak szerepelni, kedvelik a luxust és a szép dolgokat, ez pedig minden bizonnyal a te közösségi oldaladon is meglátszik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előszeretettel osztasz meg magadról, az utazásaidról fotókat, bejegyzéseket, és te vagy az, aki még arra is gondosan ügyel, mit lájkol – nehogy ez alapján félreismerjenek vagy alulértékeljenek…

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-10

Ha egy bejegyzésed vagy képed nem kap elég lájkot, azt azonnal negatív visszacsatolásnak véled, és minél előbb törlöd, hátha nem látták túl sokan ezt a „szégyent”.

Szűz

Te egy igazi analitikus, elemző alkat vagy, úgyhogy talán mondani sem kell, a közösségi oldalakon igazán könnyen kiélheted magadat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Általában hosszasan olvasod a kommenteket, bejegyzéseket, aztán írsz egy komplett esszét, amit végül senki sem olvas el.

Te azért megrögzötten várod a visszajelzéseket, ami sokszor csupán fél mondat – de neked ennyi bőven elég ahhoz, hogy ismét oldalakat pötyögj.

Általában nem vagy túl optimista, és csak még jobban elveszi a kedvedet, hogy az alacsony számú visszajelzések alapján úgy tűnik, az emberek tényleg érdektelenek (gyakran veled szemben is).

Mérleg

Ahogy a hétköznapok során, úgy online is alapvetőnek érzed, hogy békét teremts az emberek között és megtaláld a saját harmóniádat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sok oldalt csak azért követsz, mert állandóan vitatkoznak rajtuk az emberek, és próbálod köztük elsimítani a feszültséget.

Jellemző módon te szólsz olyanokat hozzá, hogy „mennyivel jobb lenne, ha mindenki a saját háza tájékán söprögetne”, és hogy „semmi értelme negatív véleményeket írni”, stb.

Mindezt persze szigorúan mosolygós, barátságos szmájlik kíséretében, nehogy bárki félreértsen és támadásnak gondolja a véleményedet.

Skorpió

Skorpióként az online világban sem fogod vissza magadat, gond nélkül kioktatsz bárkit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egyáltalán nem érdekel, ha megsértesz másokat, hiszen a közvetlen ismerőseiddel is sokszor kegyetlenül őszinte vagy, majd pont vadidegenekkel fogsz finomkodni?

Mindezek mellett fantasztikus nyomozói képességgel rendelkezel.

Te bárkit és bármit megtalálsz a közösségi médiában, élvezed, hogy felgöngyölítheted a szálakat.

Attól vagy a legboldogabb, ha valakit „lebuktathatsz” azzal, hogy két éve még más volt a véleménye.

Ha pedig kitiltanak, álnéven regisztrálsz, és ott folytatod, ahol abbahagytad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: