Az Univerzum törvényei közül a leggyakrabban a Vonzás törvényét szokták emlegetni, viszont sokan nincsenek tisztában ennek valódi jelentésével. Az emberek csak annyit tudnak erről a törvényről, hogy amennyiben megváltoztatják a gondolkodásmódjukat, és erősen arra összpontosítanak, amit meg szeretnének valósítani, akkor a vonzás törvénye úgy fog működni, mint a karikacsapás.

 

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

A szerelem az szerelem. Másként élik meg a csillagjegyeknek, mindnek mást jelent, de mindannyian keresik a titkát. Szövődhet egyetlen pillanat alatt, vagy lassabban bontakozik, az idő átalakíthatja, eltüntetheti, de abban alighanem mindenki egyetért, az é

Cikkajánló Tovább olvasom

És ha jobban odafigyelünk a körülöttünk történő dolgokra, ha nem is egyértelműen és abban az ütemben, ahogyan azt szeretnénk, de kezdenek apránként megvalósulni az álmok. Természetesen van olyan eset is, amikor semmi sem úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk.

A miértre a választ az amerikai spirituális körökben nagy népszerűségnek örvendő Teal Swan adhatja meg, aki a Vonzás törvényének 3 fontos aspektusát is elárulja.

1. A Vonzás törvény nem más, mint a Tükröződés törvénye, amely azt jelenti, hogy amit a tükörben látunk, a valóságban is az fog létrejönni, megtörténni.

2. Annak ellenére, hogy mindig igyekszünk pozitívan gondolkodni, abban a reményben, hogy ezáltal megvalósíthatjuk álmainkat, figyeljünk a tudatalattinkra is, hiszen lehet, hogy itt ellentmondásba keveredünk, és nem akarjuk igazából elérni a céljainkat, vagy félünk a változástól.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-18 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-18 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

Próbáljon meg türelmes lenni, s konszenzusra törekedni vele, hisz mégis csak egy párt alkotnak!

Cikkajánló Tovább olvasom

3. Az Univerzumban számtalan vibrációs energiaforrás van. 

Mikor valami valós dologra koncentrálunk, akkor ezen vibrációs energiáktól merítünk erőt.

Ahhoz, hogy megértsük a Vonzás törvényét, meg kell értenünk, hogy milyen fontos szerepet játszik az életünkben a tudatalatti működése.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: