Az Ikrek

Az Ikrek hölgy ez elérhetetlenségi lista harmadik helyezettje. Ő nagyon is készen áll a mély és tartós kapcsolatra, persze csak akkor, ha a férfi kellően felcsigázta az érdeklődését. Tény és való, nála a kommunikáció, az izgalmas beszélgetések nagyon fontos szerepet töltenek be, ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

A Vízöntő hölgy nagyon szívesen randizik, hiszen szereti a társaságot, az újdonságot, az izgalmas kihívásokat. Ugyanakkor ő is igencsak komoly elvárásokat támaszt a lehetséges partnerekkel szemben. Amellett, hogy a férfi kedvelje a színházi előadásokat, nem baj, ha kellő humorral is rendelkezik, szívesen kirándul a természetben, őszinte és megbízható is. A Vízöntő hölgynél a bizalom elsődleges, és ez az, amivel el lehet nyerni a szívét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-08-13

A Bak

A Bak hölgy nagyon visszafogott és tartózkodó típus, nem mellesleg ellenállhatatlan csillagjegy. Az ő kezét nem nyered el azzal, ha elé viszed a sárkány levágott fejét. Ő komoly és megbízható társra vágyik, aki valóban mindent megtesz, hogy boldognak láthassa őt. Viszont ha képes vagy kiállni a talán nem is olyan kevés próbát, bízhatsz abban is, hogy vele a mese boldogan ér véget. Boldogan éltek, míg meg nem haltok…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: